Kur'an Kursları toplum için önemli

Kur

İl Müftüsü Bekir Gerek Kezban Sipahi Kur'an Kursuna devam eden öğrenci velileri ile bir toplantı yaptı. Gerek Kur'an-ı Kerim Kurslarının toplum için önemli olduğunu söyledi.

KURAN-I KERİM OKUMANIN ÖNEMİ

Yapılan toplantıda İl Müftüsü Gerek tarafından Kur’an-ı Kerim’i doğru ve düzgün bir şekilde okumanın önemi, Kur’an Kurslarının milletimizin manevi hayatına katkıları, Kur’an Kurslarında verilen dersler, aile içi iletişim, komşuluk ilişkileri ve müftülük hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

AİLELER MEMNUN KALDI

İl Müftüsü Gerek, Kur’an Kursuna devam eden hanımların velilerinin son derece memnun kaldığını belirterek bu toplantıların her yönüyle çok faydalı olduğu, müftülük hizmetlerinin halk tarafından daha iyi tanındığı, aile içi iletişim ve komşuluk münasebetlerinin güçlendiği, birlik-beraberlik ve dayanışmanın pekiştiği ayrıca ilimizde Kur’an Kursu hizmetlerinin öneminin daha iyi kavranmasına vesile olduğunu belirtti.

KARŞILIKLI SOHBET EDİLDİ

Toplantının sonunda karşılıklı soru ve cevaplara da yer verilerek velilerin müftülük hizmetleri hakkında daha ayrıntılı bilgi alması ve Kur’an Kurslarının toplumumuz ve ailemiz için önemli bir yere sahip olduğunun anlaşılması gerektiği bir kez daha vurgulandı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti